LoadUg Događaj
pronađi Događaj

Event Pregleds Navigation

NADOLAZEĆI Događaj

Događaj Lista Navigation

veljača 2018
22veljača
Ul. Valentina Vodnika 2, Ul. Valentina Vodnika 2, Zagreb

Hagioterapijski susreti za mlade (CDP)

Svakog četvrtka u trajanju od 18:00-19.00h u Centru za duhovnu pomoć u Zagrebu, Vodnikova 2, održavaju se hagioterapijski susreti za mlade osobe. Više informacija o ovim susretima možete pronaći na njihovoj internet stranici www.cdp.hr.  

pronađi više »
22veljača
Švarcova, Zagreb, Švarcova ul. 16, Zagreb

Evangelizacijsko – hagioterapijski susreti

Četvrtkom u Zagrebu održavaju se evangelizacijsko - hagioterapijski susreti u Centru za kulturu i informacije Maksimir (Švarcova ul. 16), s početkom u 20.15h. Voditelji susreta je prof. Ivica Lulić iz Zajednice Molitva i Riječ. Molimo, obavijestite sve zainteresirane. Lokacija (Centru za kulturu i informacije Maksimir, Švarcova ul. 16, Zagreb):

pronađi više »
23veljača
Split,

TRODNEVNI SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – SPLIT

Zajednica Molitva i Riječ Split, organizira trodnevni seminar nove evangelizacije na temu ''Onome koji vjeruje sve je moguće''. Seminar će se održati od 23-25. veljače 2018. Mjesto održavanja: prostori zajednice, Poljička cesta br. 13 Početak seminara: petak, 23. veljače 2018. u 19.00h

pronađi više »
23veljača
Zagreb,

TRODNEVNI SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – ZAGREB, Vukomerec

Od 23-25. veljače 2018. u prostorima vjeronaučne dvorane Župe Muke Isusove, u naselju Vukomerec, u Zagrebu, održati će se trodnevni seminar nove evangelizacije. Početak seminara: petak 23. veljače 2018. nakon završetka večernje sv. mise. Voditelj: Marijan Presečki zajedno sa suradnicima.  

pronađi više »
+ Export Događaj