LoadUg Događaj
pronađi Događaj

Event Pregleds Navigation

NADOLAZEĆI Događaj

Događaj Lista Navigation

studeni 2018
14studeni

Hagioterapijske tribine u Samoboru

Srijedom u 20.00h održavaju se životne i ozdravljujuće hagioterapijske tribine u Samoboru. Lokacija održavanja: Sportska dvorana Samobor, Ulica A. Hebranga 26a Voditeljica: hagioasistentica i evangelizatorica Zrinka Šarić-Marinović.  

pronađi više »
21studeni
Vodnikova 2, Zagreb,

Hagioterapijski susret – CDP, Zagreb

Srijedom u mjesecu studenome u vremenu od 18.00-19.00h održavaju se hagioterapijski susreti s temom "Danas (o)živjeti!". Lokacija održavanja: Centar za duhovnu pomoć, Vodnikova 2/III, Zagreb Ulaz je slobodan!      

pronađi više »
21studeni
Mostar (župa svetih Petra i Pavla), Franjevačka 1, Mostar Bosnia And HerzegowUa

Evangelizacijsko-hagioterapijski susret u Mostaru

U organizaciji Zajednice Molitva i Riječ (Hercegovina), srijedom u Mostaru održavaju se evangelizacijsko-hagioterapijski susreti s početkom u 18.30h. Mjesto održavanja: prostor franjevačkog samostana u Mostaru (dvorana pored zvonika). Voditelji: članovi ZMR - vjeroučiteljica Veronika Galić i Mario Tokić. Ulaz je slobodan!

pronađi više »
21studeni

Radio emisija: “Gospodine, nauči nas vjerovati”

Srijedom u 21h na Hrvatskom katoličkom radiju, članovi Zajednice Molitva i Riječ vode emisiju "Gospodine, nauči nas vjerovati". Frekvencije HKR-a i program uživo (putem interneta) možete slušati putem sljedeće poveznice: http://www.hkr.hr/?sec=4&pid=31

pronađi više »
22studeni

Hagioterapijska tribina: Jelkovec

Najavljujemo da će se dana 22. studenog u 18 h u Knjižnici Jelkovec, održati hagioterapijska tribina s temom: "Čovječe, otkrij svoj temelj!" Voditeljica tribine je hagioasistentica Zrinka Marinović Šarić. Ulaz je slobodan!  

pronađi više »
22studeni
Ul. Valentina Vodnika 2, Ul. Valentina Vodnika 2, Zagreb

Hagioterapijski susreti za mlade (CDP)

Svakog četvrtka u trajanju od 18:30-19.30h u Centru za duhovnu pomoć u Zagrebu, Vodnikova 2, održavaju se hagioterapijski susreti za mlade osobe. Više informacija o ovim susretima možete pronaći na njihovoj internet stranici www.cdp.hr.  

pronađi više »
23studeni
Fošal, Omiš, Omiš,

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – OMIŠ

  Od 23. do 25.11.2018.  Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Bit ćete mi svjedoci!”. Seminar će se održati u župi sv. Mihovila u Omišu (Fošal br.7). Voditelji seminara je teolog Ivo Juros  i članovi ZMR-Split. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.  

pronađi više »
23studeni
Velimira Škorpika 8, 22 000, Šibenik, Šibenik,

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – ŠIBENIK

Od 23. do 25.11.2018.  Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Gospodin je pastir moj.”. Seminar će se održati u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku (Velimira Škorpika 8, 22 000, Šibenik). Voditelji seminara su članovi zajednice ZMR-a u Šibenik. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

pronađi više »
+ Export Događaj