LoadUg Događaj
pronađi Događaj

Event Pregleds Navigation

PROŠLI Događaj

Događaj Lista Navigation

svibanj 2019
03svibanj
Porečka ulica 66 Zagreb,

Duha ne gasite! – Seminar nove evangelizacije

Zajednica Molitva i Riječ Zagreb organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije  pod nazivom ”Duha ne gasite!” (1 Sol 5,19). Voditelji su Marina Petrlin i Dominik Krasnic članovi „Zajednice Molitva i Riječ“ – Zagreb. Seminar će se održati 03.-05.5.2019., u župi Muke Isusove – Vukomerec. (Zagreb) Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava. Plakat_seminar_Vukomerec 05_2019_v2

pronađi više »
08svibanj
Vodnikova 2, Zagreb,

Hagioterapijski susret – CDP, Zagreb

Srijedom u mjesecu svibnju u vremenu od 18.00-19.00h održavaju se hagioterapijski susreti s temom "Praštanje oslobađa". Lokacija održavanja: Centar za duhovnu pomoć, Vodnikova 2/III, Zagreb Ulaz je slobodan.    

pronađi više »
09svibanj
Trg Dragutina Domjanića 6, Sesvete,

Kako prihvatiti sebe i suočiti se s poteškoćama životnih situacija? – hagioterapijsko predavanje

Najavljujemo da će se 09.svibnja u 18 h u čitaonici Knjižnice Sesvete, održati hagioterapijska tribina s tem: “Kako prihvatiti sebe i suočiti se s poteškoćama životnih situacija? ” Voditeljica tribine je hagioasistentica Zrinka Marinović Šarić. Ulaz je slobodan!

pronađi više »
13svibanj

Nova preplata za Hagiohr

Poštovani čitatelju, u prošlom broju smo vas obavijestili o promjeni u našem uredništvu i najavili promjene što se tiče samoga izdavanja časopisa. Ubuduće će Hagiohr u tiskanom obliku izlaziti tri puta godišnje te će i dalje stizati na vaše adrese. Novost koji donosimo je internetski portal na kojem će te moći u svakom trenutku pristupiti novim člancima o hagioterapiji i novoj evangelizaciji. Za vas smo pripremili različite pakete članarine, a na vama je da se odlučite koja vam više odgovara. Moguće je odabrati sljedeće pakete članarine:   1. Tiskani oblik časopisa / 12 mj. – Tiskani oblik časopisa u tri sadržajnija primjerka godišnje. Sve objavljene članke Vam dostavljamo na kućnu adresu. – Cijena: 150 kn – Za inozemstvo: 35 €   2. Online pristup časopisu / 12 mj. Čitanje putem web portala. Moguće je kroz 12 mjeseci svakodnevno pratiti novopublicirane članke. Potrebna je registracija na portalu hagio.hr – Cijena: 130 kn   3. Godišnja članarina / 12 mj. Uključuje Tiskani oblik časopisa i Online pristup kroz 12 mj. Na Vašu kućnu adresu će stizati tri časopisa godišnje, a uz to ćete moći čitati članke na web portalu hagio.hr – Cijena: 200 kn – Za inozemstvo: 45 €   Upute za uplatu   Ako uplaćujete općom uplatnicom i ako ste naš stari član, molim Vas da na uplatnici u rubriku ‘Poziv na broj primatelja’ upišete svoj broj kupca – četveroznamenkasti broj naznačen na naljepnici adrese nakon Vašeg prezimena te iza toga znamenku s redni brojem članarine koju ste odabrali (1-3). Pored opće uplatnice bit će omogućeno online plaćanje / registracija na portalu www.hagio.hr od 1. lipnja 2019. Ako imate pitanja nazovite nas na broj telefona 0923563319 ili nam napišite mail na adresu urednistvo@hagio.hr U Zagrebu, travanj 2019. Upravitelj Zaklade, Zdravko Pribranić

pronađi više »
31svibanj

Seminar nove evangelizacije – Masna Luka (Blidinje)

Od 31.5. do 2.6.2019.  Zajednica Molitva i Riječ Hercegovina organizira Seminar nove evangelizacije pod nazivom ''Duh je onaj koji oživljuje". Seminar će se održati u prelijepom krajoliku planine Čvrsnice, točnije uz crkvu Sv. Ilije (Masna Luka). Voditelji seminara su članovi Zajednice Molitva i Riječ, dipl. kateheta Ivica Lulić sa suradnicima. Kotizacija za jednu osobu je 30€ ili 60KM. U cijenu su uključena tri obroka po danu i dva noćenja. Program ćemo započeti u petak (31.5.) u 19.30h, a dobro je doći par minuta ranije kako bi se smjestili prije zajedničke večere. Detaljni program možete pogledati ovdje: Za ovaj seminar kapacitet je popunjen i prijave su zatvorene.

pronađi više »
lipanj 2019
07lipanj
Pastoralni centar bl A. Stepinca 34 Osijek,

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – OSIJEK

Zajednica Molitva i Riječ Osijek organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije. Pod nazivom ”Da vaša radost bude potpuna. ” Seminar će se održati u prostorima  Pastoralnog centra bl. A. Stepinca,Crkevna 34 Osijek. Sedmog lipnja s početkom u 19h,a u subotu osmog s početkom u 17h, a od 21h duhovsko bdijenje i u nedjelju u 17h. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

pronađi više »
14lipanj
Kutinska ulica 8, Popovača,

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – Popovača

Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije u suradnji sa Župom sv. Alojzija Gonzage. Pod nazivom ”Duha ne gasite!” , voditelj je vjeroučitelj Marijan Presečki  i članovi „Zajednice Molitva i Riječ“ – Zagreb. Seminar će se održati u prostorima  u pastoralnom centru Župe sv. Alojzija Gonzage u Popovači Kutinska ulica 8. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

pronađi više »
14lipanj
Poljička cesta 13,, Split,

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – SPLIT

 Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Ne boj se, samo vjeruj”. Seminar će se održati  u prostorima Centra za hagioterapiju (Poljička cesta 13, Split). Voditelji seminara je teolog Ivo Juroš  i Ana Perišić članovi ZMR-Split. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava

pronađi više »
14lipanj
Pantovčak 85,

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – ZAGREB

Zajednica Molitva i Riječ Zagreb organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije. Pod nazivom ”Bit će te mi svjedoci! ” , voditelj je vjeroučitelj Ivica Lulić  i profesorica Ljerka Jurkić. Seminar će se održati u prostorima  Župe sv.Kvirna na Pantovčaku 85. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

pronađi više »
14lipanj
Pokupsko 30,

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – Pokupsko

 Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Bit će te mi svjedoci”. Seminar će se održati  u U ŽUPI UZNESENJA BDM, Pokupsko 30, Pokupsko Voditelji seminara je evangelizator Domink Krasnić i članovi ZMR-a. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava

pronađi više »
+ Export Događaj