LoadUg Događaj
pronađi Događaj

Event Pregleds Navigation

PROŠLI Događaj

Događaj Lista Navigation

studeni 2018
09studeni
Župa sv. Marka Križevčanina, Zagreb, Selska cesta 91, Zagreb

Seminar nove evangelizacije – Zagreb

Od 09.-11.11.2018.  Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ''Ne boj se, samo vjeruj!''. Seminar će se održati u župi sv. Marka Križevčanina (Selska cesta 91, Zagreb). Voditelji seminara je vjeroučitelj Marijan Presečki i članovi ZMR-Zagreb. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

pronađi više »
09studeni

Seminar nove evangelizacije – Slavonski Brod

Od 09.-11.11.2018.  Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije (za mlade) pod nazivom ''Kršćanine, upoznaj svoje dostojanstvo'. Seminar će se održati u dvorani Strojarskog fakulteta (Ivana Gundulića 20A, Slavonski Brod). Voditelji seminara je bračni par, hagioasistentica i teologinja Silva Vrdoljak te evangelizator Ivo Vrdoljak. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

pronađi više »
13studeni
S. i A. Radića 10, Glina,

DJECA – HAGIOTERAPIJSKO PREDAVANJE U GLINI

 Predavanje / hagioteapijska tribina na temu "DJECA" održati  ce se u utorak 13. studenog 2018. u 19:30 sati na lokaciji "Knjižnica i čitaonica Glina" S. i A. Radića 10, Glina.  Predavačica je hagioaistentica Zrinka Marinović Sarić.

pronađi više »
14studeni

Hagioterapijske tribine u Samoboru

Srijedom u 20.00h održavaju se životne i ozdravljujuće hagioterapijske tribine u Samoboru. Lokacija održavanja: Sportska dvorana Samobor, Ulica A. Hebranga 26a Voditeljica: hagioasistentica i evangelizatorica Zrinka Šarić-Marinović.  

pronađi više »
16studeni

Evangelisationsseminar in München – Pasing

Evangelisationsseminar in München - Pasing (16. - 18.11.2018) Mehr Details hier: Flyer München 2018

pronađi više »
16studeni
Split (Trstenik), Ul. Moliških Hrvata 6, Split

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – SPLIT

  Od 16. do 18.11.2018.  Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Bit ćete mi svjedoci!”. Seminar će se održati u župi sv. Ivana Krstitelja na Trsteniku (Moliskih Hrvata 6, Split). Voditelji seminara je teolog Ivo Juros  i članovi ZMR-Split. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.  

pronađi više »
16studeni
Šibenik – Župa Gospa van Grada, Ulica fra Stjepana Zlatovića 14
Šibenik,

HAGIOTERAPIJSKO EVANGELIZACIJSKI SUSRET – ŠIBENIK

   Zajednica Molitva i Riječ i Centar za hagioterapiju Šibenik organiziraju hagioterapijsko evangelizacijski susret pod nazivom ”Ljubiš li sebe?”. Susret će se održati u župnoj dvorani Gospe van Grada s početkom u u 18 i 30 sati. Voditelji su hagioasistenti članovi zajednice Molitva i Riječ Šibenik . Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

pronađi više »
21studeni
Vodnikova 2, Zagreb,

Hagioterapijski susret – CDP, Zagreb

Srijedom u mjesecu studenome u vremenu od 18.00-19.00h održavaju se hagioterapijski susreti s temom "Danas (o)živjeti!". Lokacija održavanja: Centar za duhovnu pomoć, Vodnikova 2/III, Zagreb Ulaz je slobodan!      

pronađi više »
21studeni
Mostar (župa svetih Petra i Pavla), Franjevačka 1, Mostar Bosnia And HerzegowUa

Evangelizacijsko-hagioterapijski susret u Mostaru

U organizaciji Zajednice Molitva i Riječ (Hercegovina), srijedom u Mostaru održavaju se evangelizacijsko-hagioterapijski susreti s početkom u 18.30h. Mjesto održavanja: prostor franjevačkog samostana u Mostaru (dvorana pored zvonika). Voditelji: članovi ZMR - vjeroučiteljica Veronika Galić i Mario Tokić. Ulaz je slobodan!

pronađi više »
21studeni

Radio emisija: “Gospodine, nauči nas vjerovati”

Srijedom u 21h na Hrvatskom katoličkom radiju, članovi Zajednice Molitva i Riječ vode emisiju "Gospodine, nauči nas vjerovati". Frekvencije HKR-a i program uživo (putem interneta) možete slušati putem sljedeće poveznice: http://www.hkr.hr/?sec=4&pid=31

pronađi više »
+ Export Događaj