LoadUg Događaj
pronađi Događaj

Event Pregleds Navigation

PROŠLI Događaj

Događaj Lista Navigation

veljača 2019
15veljača
Šibenik – Župa Gospa van Grada, Ulica fra Stjepana Zlatovića 14
Šibenik,

HAGIOTERAPIJSKO EVANGELIZACIJSKI SUSRET – ŠIBENIK

Zajednica Molitva i Riječ i Centar za hagioterapiju Šibenik organiziraju hagioterapijsko evangelizacijski susret pod nazivom ”Za let si dušo stvorena”. Susret će se održati u župnoj dvorani Gospe van Grada s početkom u 19 sati. Voditelji su hagioasistenti članovi zajednice Molitva i Riječ Šibenik . Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava. 

pronađi više »
16veljača
Ul. Ivana Gundulića 7, 22 000, Šibenik,

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – ŠIBENIK

 Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Obrati se i vjeruj Evanđelju.”. Seminar će se u  Župi Presvetog Srca Isusova, (Ul. Ivana Gundulića 7, 22 000, Šibenik). Voditelji seminara su članovi zajednice ZMR-a u Šibenik. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

pronađi više »
16veljača
Dvorana Vijenac, Kaptol ulica 29A, Zagreb

Okrugli stol – Život i djelo Tomislava Ivančića – model i uzor evangelizacije u Crkvi i društvu

Povodom II. obljetnice preminuća prof. Tomislava Ivančića, Matična vrhovna uprava Zajednice Molitva i Riječ i Centar za bolji svijet iz Zagreba organiziraju Okrugli stol na temu: Život i djelo Tomislava Ivančića - model i uzor evangelizacije u Crkvi i društvu. Okrugli stol će se održati u Zagrebu, 16. veljače 2019.g. od 16h, u dvorani Vijenac (Kaptol 29a, Zagreb). Gosti predavači: mons. dr. Vlado Košić, biskup vlč. Ivan Jurić, duhovni asistent u ZMR u Osijeku p. Ivan Dominik Iličić, OP Ivo Juroš Mili, dipl. ing. doc. dr. sc. Tomislav Kovač Dario Tepeš Robert Zajec Ivica Lulić, dipl. kateheta Događaj započinje sv. misom u Zagrebačkoj katedrali koju će u 12h predvoditi kanonik mons. Josip Kuhtić.

pronađi više »
22veljača

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – SPLIT

Od 22. do 24.2.2019.  Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Ne boj se, samo vjeruj”. Seminar će se održati  u prostorima Centra za hagioterapiju (Poljička cesta 13, Split). Voditelji seminara je teolog Ivo Juroš  i Ana Perišić članovi ZMR-Split. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava

pronađi više »
ožujak 2019
06ožujak
Vodnikova 2, Zagreb,

Hagioterapijski susret – CDP, Zagreb

Srijedom u mjesecu ožujku u vremenu od 18.00-19.00h održavaju se hagioterapijski susreti s temom "Znam kamo poci". Lokacija održavanja: Centar za duhovnu pomoć, Vodnikova 2/III, Zagreb Ulaz je slobodan! Znam kamo poći_3      

pronađi više »
20ožujak
Mostar (župa svetih Petra i Pavla), Franjevačka 1, Mostar Bosnia And HerzegowUa

Susreti nove evangelizacije u Mostaru

Zajednica Molitva i Riječ (Hercegovina) organizira susrete nove evangelizacije srijedom, u 18.30h. Mjesto održavanja: prostor franjevačkog samostana u Mostaru (dvorana pored zvonika). Sudionike se moli da zbog kontinuiranog praćenja dolaze redovno, jer su susreti tematski povezani te da ponesu bilježnicu i olovku za zapisivanje. Voditelji: članovi ZMR - vjeroučiteljica Veronika Galić i Mario Tokić. Ulaz je slobodan!    

pronađi više »
20ožujak

Hagioterapijske tribine u Samoboru

Srijedom u 20.00h održavaju se životne i ozdravljujuće hagioterapijske tribine u Samoboru. Lokacija održavanja: Sportska dvorana Samobor, Ulica A. Hebranga 26a Voditeljica: hagioasistentica i evangelizatorica Zrinka Šarić-Marinović.  

pronađi više »
20ožujak

Radio emisija: “Gospodine, nauči nas vjerovati”

Srijedom u 21h na Hrvatskom katoličkom radiju, članovi Zajednice Molitva i Riječ vode emisiju "Gospodine, nauči nas vjerovati". Frekvencije HKR-a i program uživo (putem interneta) možete slušati putem sljedeće poveznice: http://www.hkr.hr/?sec=4&pid=31

pronađi više »
21ožujak
Ul. Valentina Vodnika 2, Ul. Valentina Vodnika 2, Zagreb

Hagioterapijski susreti za mlade (CDP)

Svakog četvrtka u trajanju od 18:30-19.30h u Centru za duhovnu pomoć u Zagrebu, Vodnikova 2, održavaju se hagioterapijski susreti za mlade osobe. Više informacija o ovim susretima možete pronaći na njihovoj internet stranici www.cdp.hr.  

pronađi više »
22ožujak

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – ZAGREB

Zajednica Molitva i Riječ Zagreb organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Obrati se i vjeruj Evanđelju!”. Voditelji su vjeroučitelj Marijan Presečki i prof. Marina Peterlin iz „Zajednice Molitva i Riječ“ – Zagreb. Seminar će se održati 22.-24.3.2019., u župi Muke Isusove - Vukomerec. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

pronađi više »
+ Export Događaj