LoadUg Događaj
pronađi Događaj

Event Pregleds Navigation

PROŠLI Događaj

Događaj Lista Navigation

lipanj 2018
05lipanj

Radio emisija: “Gospodine, nauči nas vjerovati”

Utorkom u 20.30h na Hrvatskom katoličkom radiju, članovi Zajednice Molitva i Riječ vode emisiju "Gospodine, nauči nas vjerovati". Frekvencije HKR-a i program uživo (putem interneta) možete provjeriti ili slušati putem sljedeće poveznice: http://www.hkr.hr/?sec=4&pid=31

pronađi više »
08lipanj

Seminar nove evangelizacije – Zagreb

Od 8.-10.6.2018.  Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ''Duh je onaj koji oživljuje''. Seminar će se održati u župi Muke Isusove Vukomerec - Zagreb. Voditelji seminara: članovi Zajednice Molitva i Riječ - Zagreb Zbog povezanosti sadržaja preporuča se biti od početka do kraja na sadržaju seminara. Ulaz je slobodan. Molimo da obavijestite sve zainteresirane.    

pronađi više »
srpanj 2018
02srpanj
Dvorana Vijenac, Kaptol ulica 29A, Zagreb

II. Međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret

Dnevni raspored: Hrvatski ovdje. English here.  Deutsch hier. Italiano qui. Obavještavamo Vas da će se od 02. do 07. srpnja 2018. godine u Zagrebu (u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu, Kaptol 29a), u organizaciji Matične vrhovne uprave Zajednice Molitva i Riječ, održati II. Međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret koji će voditi evangelizatori i mentori hagioasistenti. Na SUSRET se pozivaju svi koji su zainteresirani za rad u evangelizaciji i  hagioterapiji, kao i svi oni koji žele podržati taj rad. Susret će se simultano prevoditi na njemački, engleski i  talijanski jezik. PRIJAVA A) Uvjeti za sudjelovanje na susretu su sljedeći: Da je osoba psihofizički sposobna za rad u evangelizaciji i hagioterapiji Ima najmanje završenu srednju školu (SSS) Da je sudjelovala na seminarima, studijima, duhovnim vježbama koje je vodio prof.dr.Tomislav Ivančić ili se s karizmom upoznala iz profesorovih knjiga, snimljenih predavanja i ostalih njegovih izvora, odnosno preko djelovanja članova Zajednice Molitva i Riječ Motivirana za rad u evangelizaciji i  hagioterapiji Vodi zdrav moralan život Spremna nakon izobrazbe i formacije raditi kao evangelizator ili hagioasistent B) Uz prijavu treba priložiti: Potvrdu o školskoj spremi (kopija svjedodžbe) Kratki životopis – prema gore navedenim uvjetima,  nadalje, navesti razlog zašto želite osposobiti se za evangelizatora ili hagioasistenta. Gore navedenu dokumentaciju uz prijavu ne trebaju priložiti: članovi ZMR, svećenici, redovnici i redovnice, te oni koji su tu dokumentaciju predali kod prijave za neki od prethodnih studija hagioterapije ili I. međunarodnog evangelizacijskog i hagioterapijskog susreta. Molimo Vas  obavezno popunite Prijavnicu na  tiskanici koja se nalazi na našoj web stranici (ako kliknete) ovdje! Ukoliko ne dostavite original tiskanicu nećemo moći prihvatiti Vašu prijavu. Za troškove organizacije Susreta prikupljat će se donacija  u iznosu od 400,00 kuna, a 150,00 € (EUR) za polaznike iz EU i drugih kontinenata. Donaciju možete uplatiti  na žiro račun broj (IBAN): HR7423400091110057682, SWIFT (BIC): PBZGHR2X Molimo Vas da OBAVEZNO navedete: Ime i prezime,  Donacija za II. međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret,  a potvrdu o uplati donesite na dan prijave,…

pronađi više »
kolovoz 2018
11kolovoz

Evangelizacijsko-hagioterapijski susret u Zadru

U Zadru će u subotu (11. kolovoza) održati evangelizacijsko-hagioterapijski susret  koji će voditi hagiasistentica i evangelizatorica Zrinka Marinović Šarić. Tema: - Hagioterapijom upoznati sebe i ozdraviti sliku žene i muškarca - Evangelizacijom podignuti pogaženo dostojanstvo, susresti Isusa, doživjeti iskustvo vjere i primiti snagu Odozgor Mjesto održavanja: Župa svetog Ante Padovanskog, Smiljevac (Zadar) Ulaz je slobodan.

pronađi više »
rujan 2018
19rujan
Vodnikova 2, Zagreb,

Hagioterapijski susret – CDP, Zagreb

Srijedom u mjesecu rujnu u vremenu od 18.00-19.00h održavaju se hagioterapijski susreti s temom "Čovječe, upoznaj samoga sebe!". Lokacija održavanja: Centar za duhovnu pomoć, Vodnikova 2/III, Zagreb.    

pronađi više »
19rujan
Mostar (župa svetih Petra i Pavla), Franjevačka 1, Mostar Bosnia And HerzegowUa

Evangelizacijsko-hagioterapijski susret u Mostaru

U organizaciji Zajednice Molitva i Riječ (Hercegovina), srijedom u Mostaru održavaju se evangelizacijsko-hagioterapijski susreti s početkom u 18.30h. Mjesto održavanja: prostor franjevačkog samostana u Mostaru (pored zvonika). Voditeljica: teol. i dipl. katehistica Veronika Galić

pronađi više »
19rujan

Hagioterapijske tribine u Samoboru

Srijedom u 20.00h održavaju se životne i ozdravljujuće hagioterapijske tribine u Samoboru. Lokacija održavanja: Sportska dvorana Samobor, Ulica A. Hebranga 26a Voditeljica: hagioasistentica i evangelizatorica Zrinka Šarić-Marinović.  

pronađi više »
20rujan
Ul. Valentina Vodnika 2, Ul. Valentina Vodnika 2, Zagreb

Hagioterapijski susreti za mlade (CDP)

Svakog četvrtka u trajanju od 18:30-19.30h u Centru za duhovnu pomoć u Zagrebu, Vodnikova 2, održavaju se hagioterapijski susreti za mlade osobe. Više informacija o ovim susretima možete pronaći na njihovoj internet stranici www.cdp.hr.  

pronađi više »
21rujan

Seminar nove evangelizacije – Pazin

Od 21.-23.9.2018.  Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ''Kršćanine upoznaj svoje dostojanstvo''. Seminar će se održati u Pazinskom kolegiju (Jurja Dobrile 6, Pazin). Voditelji seminara je bračni par, hagioasistentica i teologinja Silva Vrdoljak te evangelizator Ivo Vrdoljak. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.  

pronađi više »
21rujan

Seminar nove evangelizacije – Nova Gradiška

Od 21.-23.9.2018.  Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ''Susret sa živim Bogom''. Seminar će se održati u dvorani župe Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Novoj Gradiški. Voditelji seminara je prof. Ivica Lulić sa suradnicima. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

pronađi više »
+ Export Događaj