LoadUg Događaj
pronađi Događaj

Event Pregleds Navigation

PROŠLI Događaj

Događaj Lista Navigation

veljača 2020
14veljača
Dvorana Vijenac, Kaptol ulica 29A, Zagreb

Seminar i Okrugli stol u Zagrebu

Od 14. do 16. veljače 2020., ZMR organizira Seminar nove evangelizacije i Okrugli stol u Zagrebu povodom obilježavanja 40 godina od održavanja prvog seminara na inicijativu kardinala Kuharića te povodom treće obljetnice od preminuća našeg utemeljitelja mons. Tomislava Ivančića. Ulaz je slobodan. Vidimo se u dvorani Vijenac (Kaptol 29a). Program je vidljiv na plakatu:

pronađi više »
ožujak 2020
06ožujak
Župa sv. Barbare Zagreb, Vrapčanska ulica 165, Zagreb

Seminar nove evangelizacije – Zagreb

Zajednica Molitva i Riječ Zagreb organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Kako do susreta sa živim Bogom ”. Voditelji su članovi ZMR Marijan Presečki i Zrinka Marinović Šarić . Seminar će se održati u dvorani župe sv. Barbare, Vrapčanska 165, Zagreb. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

pronađi više »
11ožujak
Vodnikova 2, Zagreb,

Hagioterapijski susret – CDP, Zagreb

Srijedom u mjesecu ožujku u vremenu od 18.00-19.00h održavaju se hagioterapijski susreti s temom "Ja sam ono što mogu biti". Lokacija održavanja: Centar za duhovnu pomoć, Vodnikova 2/III, Zagreb Ulaz je slobodan.    

pronađi više »
11ožujak
Mostar (župa svetih Petra i Pavla), Franjevačka 1, Mostar Bosnia And HerzegowUa

Evangelizacijsko-hagioterapijski susreti u Mostaru

Zajednica Molitva i Riječ (Hercegovina) organizira evangelizacijsko-hagioterapijske susrete srijedom, u 18.30h. Mjesto održavanja: prostor franjevačkog samostana u Mostaru (dvorana pored zvonika). Voditelji su članovi Zajednice Molitva i Riječ - Hercegovina. Ulaz je slobodan!    

pronađi više »
12ožujak
Ul. Valentina Vodnika 2, Ul. Valentina Vodnika 2, Zagreb

Hagioterapijski susreti za mlade (CDP)

Svakog četvrtka u trajanju od 18:30-19.30h u Centru za duhovnu pomoć u Zagrebu, Vodnikova 2, održavaju se hagioterapijski susreti za mlade osobe. Više informacija o ovim susretima možete pronaći na njihovoj internet stranici www.cdp.hr.

pronađi više »
13ožujak
Mostar,

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – MOSTAR (ODGOĐENO)

Zbog novonastale situacije u vezi korona virusa i preporuka kriznog stožera Hercegovačko-neretvanske županije, planirani Seminar nove evangelizacije u Mostaru se odgađa. Bit ćete obaviješteni o novom terminu seminara. Pozivamo sve da se iskrena srca obratimo Onome koji je liječio svaku bolest i nemoć. "Hrabro samo!" rekao je Isus. Božji blagoslov i svako dobro!

pronađi više »
13ožujak
Šibenik – Župa Gospa van Grada, Ulica fra Stjepana Zlatovića 14
Šibenik,

Evangelizacijsko – hagioterapijski susret u Šibeniku

Zajednica Molitva i Riječ Zagreb organizira evangelizacijsko - hagioterapijski susret pod nazivom ”Ne živi čovjek samo o kruhu ”. Voditelji su hagioasistenti - članovi zajednice Molitva i Riječ Šibenik. Susret će se održati u dvorani župe Gospe van grada, Fra Stjepana Zlatovića 14, Šibenik. Ulaz je slobodan.

pronađi više »
svibanj 2020
08svibanj

Seminar nove evangelizacije: “Kako do susreta sa živim Bogom”

Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije. Voditelji su članovi ZMR, evangelizatori i hagioasistenti. Seminar će se održati od 8. do 10.5.2020., online preko platforme Zoom.   Raspored je sljedeći: Petak 19:30-21:30 Subota 15:00-17:00 i 19:30-21:30 Nedjelja 15:00-17:00 i 19:30-21:30   Seminar je besplatan i otvoren za sve. Jedni preduvjeti za sudjelovanje na seminaru su: pristup internetu i mogućnost instaliranja aplikacije Zoom na mobitel ili laptop (nakon što se uspješno prijavite u mailu ćemo vam poslat detaljnije tehničke upute). Radi plodonosnijeg sudjelovanja na seminaru poželjno je osigurati i prostor gdje možete biti u miru (sami) za vrijeme trajanja seminara.   Zbog povezanosti sadržaja potrebno je biti od početka do kraja seminara te interaktivno sudjelovati u seminaru (pripremite bilježnicu i olovku). Radi bolje mogućnosti sudjelovanja i međusobne interakcije, broj sudionika bit će ograničen. Prijave traju do četvrtka 7. svibnja (18h) i tada ćemo vas obavijestiti o statusu prijave, zato vas pozivamo da se prijavite na vrijeme. Ako imate dodatnih pitanja možete nam se javiti na tehnika@zmr.hr.   Prijava za seminar se nalazi na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/MSaPheDXHsJ4NZ56A   Sadržaj seminara, kao i cilj i struktura određeni su crkvenim dokumentima, a posebno dokumentom pape Pavla VI. “Evangelii nuntiandi”, zatim dokumentom pape Ivana Pavla II. “Catechesi tradendae”, “Ecclesia in Europa”, dokumentom hrvatskih biskupa ” Na svetost pozvani”(izd.HBK,2002.god.) te dokumentom i obrednikom “Inicijacija – red pristupa odraslih u kršćanstvo”. Bitan sadržaj evangelizacije nalazi se u posebnom priručniku, knjizi “Susret sa živim Bogom” prof.dr. Tomislava Ivančića. Seminari omogućuju da se ponovo otkriju vlastiti kršćanski korijeni, dođe do iskustva susreta s Isusom Kristom, a to iskustvo donosi veliku promjenu života i snagu Duha Svetoga. Također, u evangelizaciji se naviješta, proglašava radosna vijest i pomaže Crkvi da bude svjedočka.   Dodatne informacije o povijesti i cilju seminara možete pronaći na web stranici ZMR: http://zmr.hr/seminari-nove-evangelizacije/.

pronađi više »
22svibanj

Seminar nove evangelizacije (online): “Bit ćete mi svjedoci” (Dj 1, 8)

Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) ponovno organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije (online). Voditelji su članovi ZMR, evangelizatori i hagioasistenti koji imaju mandat za djelovanje. Seminar će se održati od 22. do 24.5.2020., online preko platforme Zoom. Raspored je sljedeći: Petak 19:30-21:30 Subota 16-18 i 19:30-21:30 Nedjelja 16-18 i 19:30-21:30 Seminar je besplatan i otvoren za sve. Jedni preduvjeti za sudjelovanje na seminaru su: pristup internetu i mogućnost instaliranja aplikacije Zoom na mobitel ili laptop (nakon što se uspješno prijavite u mailu ćemo vam poslat detaljnije tehničke upute). Radi plodonosnijeg sudjelovanja na seminaru poželjno je osigurati i prostor gdje možete biti u miru (sami) za vrijeme trajanja seminara. Zbog povezanosti sadržaja potrebno je biti od početka do kraja seminara te interaktivno sudjelovati u seminaru (pripremite bilježnicu i olovku). Radi bolje mogućnosti sudjelovanja i međusobne interakcije, broj sudionika bit će ograničen. Prijave traju do četvrtka 21. svibnja (12h) i nakon toga ćemo vas obavijestiti o statusu prijave, zato vas pozivamo da se prijavite na vrijeme. Ako imate dodatnih pitanja možete nam se javiti na tehnika@zmr.hr. Prijava za seminar se nalazi na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/eaCXcSVHcbGkkrEU9 Sadržaj seminara, kao i cilj i struktura određeni su crkvenim dokumentima, a posebno dokumentom pape Pavla VI. “Evangelii nuntiandi”, zatim dokumentom pape Ivana Pavla II. “Catechesi tradendae”, “Ecclesia in Europa”, dokumentom hrvatskih biskupa ”Na svetost pozvani” (izd.HBK,2002.god.) te dokumentom i obrednikom “Inicijacija – red pristupa odraslih u kršćanstvo”. Bitan sadržaj evangelizacije nalazi se u posebnom priručniku, knjizi “Susret sa živim Bogom” prof.dr. Tomislava Ivančića. Seminari omogućuju da se ponovo otkriju vlastiti kršćanski korijeni, dođe do iskustva susreta s Isusom Kristom, a to iskustvo donosi veliku promjenu života i snagu Duha Svetoga. Također, u evangelizaciji se naviješta, proglašava radosna vijest i pomaže Crkvi da bude svjedočka. Dodatne informacije o povijesti i cilju seminara možete pronaći na stranici: http://zmr.hr/seminari-nove-evangelizacije/ Neka…

pronađi više »
srpanj 2020
03srpanj

Seminar nove evangelizacije (online): “Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti” (Mt 11, 28)

Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) ponovno organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije (online) pod nazivom: "Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti" Mt 11,28. Voditelji su članovi ZMR, evangelizatori i hagioasistenti koji imaju mandat za djelovanje. Seminar će se održati od 3 do 5.7.2020., online preko platforme Zoom. Raspored je sljedeći: Petak 19:30-21:30 Subota 16-18 i 19:30-21:30 Nedjelja 16-18 i 19:30-21:30 Seminar je besplatan i otvoren za sve. Jedni preduvjeti za sudjelovanje na seminaru su: pristup internetu i mogućnost instaliranja aplikacije Zoom na mobitel ili laptop (nakon što se uspješno prijavite u mailu ćemo vam poslat detaljnije tehničke upute). Radi plodonosnijeg sudjelovanja na seminaru poželjno je osigurati i prostor gdje možete biti u miru (sami) za vrijeme trajanja seminara. Zbog povezanosti sadržaja potrebno je biti od početka do kraja seminara te interaktivno sudjelovati u seminaru (pripremite bilježnicu i olovku). Radi bolje mogućnosti sudjelovanja i međusobne interakcije, broj sudionika bit će ograničen. Prijave traju do četvrtka 2. srpnja (10h) i nakon toga u tijeku dana ćemo vas obavijestiti o statusu prijave, zato vas pozivamo da se prijavite na vrijeme. Ako imate dodatnih pitanja možete nam se javiti na tehnika@zmr.hr. Prijava za seminar se nalazi na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/Aa2EWH5Ao96QP62e6 Sadržaj seminara, kao i cilj i struktura određeni su crkvenim dokumentima, a posebno dokumentom pape Pavla VI. “Evangelii nuntiandi”, zatim dokumentom pape Ivana Pavla II. “Catechesi tradendae”, “Ecclesia in Europa”, dokumentom hrvatskih biskupa ”Na svetost pozvani” (izd.HBK,2002.god.) te dokumentom i obrednikom “Inicijacija – red pristupa odraslih u kršćanstvo”. Bitan sadržaj evangelizacije nalazi se u posebnom priručniku, knjizi “Susret sa živim Bogom” prof.dr. Tomislava Ivančića. Seminari omogućuju da se ponovo otkriju vlastiti kršćanski korijeni, dođe do iskustva susreta s Isusom Kristom, a to iskustvo donosi veliku promjenu života i snagu Duha Svetoga. Također, u evangelizaciji se naviješta, proglašava radosna…

pronađi više »
+ Export Događaj