LoadUg Događaj
pronađi Događaj

Event Pregleds Navigation

PROŠLI Događaj

Događaj Lista Navigation

lipanj 2017
14lipanj
Šmidhenova ul. 12, Šmidhenova ul. 12, Samobor

Hagioterapijske tribine u Samoboru

Srijedom u 20.00h održavaju se životne i ozdravljujuće hagioterapijske tribine u Samoboru. Lokacija održavanja: Samobor, Šmidhenova ulica 12 Voditeljica: hagioasistentica i evangelizatorica Zrinka Šarić-Marinović.

pronađi više »
21lipanj
Župa Bezgrešnog srca Marijina, Jordanovac ul. 110, Zagreb

Evangelizacijsko-hagioterapijska tribina – ”Duh Sveti – izvor života i ozdravljenja”

U srijedu 21.06.2017. održat će se  Evangelizacijsko - Hagioterapijske tribine pod naslovom ''Duh Sveti - izvor života i ozdravljenja'' Mjesto održavanja: dvorana pastoralnog centra Župe Bezgrešnog Srca Marijina, Jordanovac 110, Zagreb Datum održavanja: 21. lipanj 2017. s početkom u 19.15h Voditelj tribine: vjeroučitelj Ivica Lulić      

pronađi više »
srpanj 2017
03srpanj
Šalata, Voćarska ulica 106, Zagreb

Međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret

Dnevni raspored - program: Hrvatski ovdje. English here.  Deutsch hier. Italiano qui. OBAVIJEST O ODRŽAVANJU I. MEĐUNARODNOG EVANGELIZACIJSKOG I HAGIOTERAPIJSKOG SUSRETA I UVJETIMA PRIJAVE  Poštovani! Obavještavamo Vas da će se od 03. do 08. srpnja 2017. godine u Zagrebu, u Međubiskupijskom sjemeništu, Voćarska 106, u organizaciji Zajednice Molitva i Riječ Matične vrhovne uprave , održati I. Međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret koji će voditi evangelizatori i mentori hagioasistenti. Na SUSRET se pozivaju svi koji su zainteresirani za rad u evangelizaciji i  hagioterapiji, kao i svi oni koji žele podržati taj rad. Susret će se simultano prevoditi na njemački, engleski i  talijanski jezik. PRIJAVA A) Uvjeti za sudjelovanje na susretu su sljedeći: Da je osoba psihofizički sposobna za rad u evangelizaciji i hagioterapiji Ima najmanje završenu srednju školu (SSS) Da je sudjelovala na seminarima, studijima, duhovnim vježbama koje je vodio prof.dr.Tomislav Ivančić ili se s karizmom upoznala iz profesorovih knjiga, snimljenih predavanja i ostalih njegovih izvora, odnosno preko djelovanja članova Zajednice Molitva i Riječ. Motivirana za rad u evangelizaciji i  hagioterapiji Vodi zdrav moralan život Spremna nakon izobrazbe i formacije raditi kao evangelizator ili hagioasistent B) Uz prijavu treba priložiti: Potvrdu o školskoj spremi (kopija svjedodžbe) Kratki životopis – prema gore navedenim uvjetima,  nadalje, navesti razlog zašto želite osposobiti se za evangelizatora ili hagioasistenta. Gore navedenu dokumentaciju uz prijavu ne trebaju priložiti: članovi ZMR, svećenici, redovnici i redovnice, te oni koji su tu dokumentaciju predali kod prijave za neki od prethodnih studija hagioterapije. Molimo Vas  obavezno popunite Prijavnicu na  tiskanici koja se nalazi na našoj web stranici (ako kliknete) ovdje! Ukoliko ne dostavite original tiskanicu nećemo moći prihvatiti Vašu prijavu. Za troškove organizacije Susreta prikupljat će se donacija  u iznosu od 400,00 kuna, a 150,00 € (EUR) za polaznike iz EU i drugih kontinenata. Donaciju možete uplatiti  na žiro račun broj (IBAN): HR7423400091110057682. Molimo…

pronađi više »
rujan 2017
15rujan

Seminar nove evangelizacije u Varšavi

Od 15.-17. rujna u Warszava (Oddział Mazowiecki) održat će se Seminar nove evangelizacije. Voditelj seminara je prof. Ivica Lulić, vjeroučitelj i član molitvene zajednice Molitva i Riječ čiji je utemeljitelj prof. dr. Tomislav Ivančić. Mjesto održavanja: Samostan misionara Krvi Kristove Početak: petak 15. rujna u 16h. Molimo obavijestite sve zainteresirane.

pronađi više »
22rujan

Seminar nove evangelizacije u Marienstattu (Njemačka)

Od 22.-24. rujna u Marienstattu (Njemačka) održat će se Seminar nove evangelizacije. Voditelj seminara je prof. Ivica Lulić, vjeroučitelj i član molitvene zajednice Molitva i Riječ čiji je utemeljitelj prof. dr. Tomislav Ivančić. Početak: petak 22. rujna u 16h. Molimo obavijestite sve zainteresirane.

pronađi više »
28rujan
Benkovac, Gradska knjižnica, Šetalište kneza Branimira 46, Benkovac

Hagioterapijska tribina ”Krivnja kao okovi”

U četvrtak 28.09.2017. održat će se Hagioterapijska tribina pod naslovom ''Krivnja kao okovi'' Mjesto održavanja: Gradska knjižnica Benkovac Datum održavanja: 28. rujan 2017. s početkom u 18.00h Voditelj tribine: hagioasistentica Zrinka Marinović Šarić

pronađi više »
29rujan
Zadar, Gradska knjižnica, Ul. Stjepana Radića 11, Zadar

Hagioterapijska tribina ”Sloboda kao vrhunska sposobnost, a i opasnost”

U četvrtak 29.09.2017. održat će se Hagioterapijska tribina pod naslovom ''Sloboda kao vrhunska sposobnost, a i opasnost'' Mjesto održavanja: Zadar, Gradska knjižnica (dvorana za predavanja) Datum održavanja: 29. rujan 2017. s početkom u 18.00h Voditelj tribine: hagioasistentica Zrinka Marinović Šarić, Centar za hagioterapiju Samobor

pronađi više »
29rujan
Župna dvorana, Boninovo, Antuna Mihanovića 3, Dubrovnik

Seminar nove evangelizacije u Dubrovniku

Od 29.09. do 01.10.2017. održat će se seminar "Nove evangelizacije" u Dubrovniku za sve ljude koji žele imati osnovno kršćansko iskustvo, koji se žele osloboditi ropstva, negativnosti i navezanosti, izaći iz besmisla i ući u smisao te za sve one koji žele svoju vjeru ponovno zapaliti i produbiti. Voditelj je teolog Ivica Lulić iz Zajednice Molitva i Riječ. Seminar se održava u župnoj dvorani crkve Sv. Petra na Boninovu. Molimo da obavijestite sve zainteresirane.

pronađi više »
Listaopad 2017
04Listaopad
Vodnikova 2, Zagreb,

Hagioterapijski susret – CDP, Zagreb

Srijedom u mjesecu listopadu u  vremenu od 18.00-19.00h održava se hagioterapijski susret na temu ''Hagioterapijom do zdrave obitelji''. Lokacija održavanja: Centar za duhovnu pomoć, Vodnikova 2/III, Zagreb.      

pronađi više »
05Listaopad
Ul. Valentina Vodnika 2, Ul. Valentina Vodnika 2, Zagreb

Hagioterapijske tribine za mlade (CDP)

  Svakog četvrtka u trajanju od 18:30-19.30h u Centru za duhovnu pomoć u Zagrebu, Vodnikova 2, održavaju se tribine za mlade osobe. Više informacija o ovim susretima možete pronaći na njihovoj internet stranici www.cdp.hr.  

pronađi više »
+ Export Događaj