LoadUg Događaj
pronađi Događaj

Event Pregleds Navigation

PROŠLI Događaj

Događaj Lista Navigation

prosinac 2018
14prosinac

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – OSIJEK

Zajednica Molitva i Riječ Osijek organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije. Pod nazivom ”Dođi  Gospodine, trebam te. ” Seminar će se održati u prostorima  Zajednice MIR Osijek, Vodenička 23a Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

pronađi više »
14prosinac
Župna dvorana, Boninovo, Antuna Mihanovića 3, Dubrovnik

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE DUBROVNIK

  Zajednica Molitva i Riječ Dubrovnik organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije. Pod nazivom ”A kad dođe on, Duh istine, uvest će vas u svu istinu. ” , voditelj je vjeroučitelj Ivica Lulić  i članovi „Zajednice Molitva i Riječ“ – Dubrovnik. Seminar će se održati u prostorima  u pastoralnom centru Župe sv.Petra na Boninovu. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

pronađi više »
14prosinac
Pantovčak 85,

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – ZAGREB

Zajednica Molitva i Riječ Zagreb organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije. Pod nazivom ”Krsćanine, upoznaj svoje dostojanstvo! ” , voditelj je Domink Krasnić  i članovi „Zajednice Molitva i Riječ“ – Zagreb. Seminar će se održati u prostorima  Župe sv.Kvirna na Pantovčaku. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

pronađi više »
21prosinac
Perivoj Luje Maruna, Šibenik,

HAGIOTERAPIJSKI SUSRET

Zajednica  Molitva i Riječ   i Centar za hagioterapiju Šibenik   organiziraju evangelizacijsko        hagioterapijski susret :   „ Vjera, Nada, Ljubav  sjemenja za vječnost !“         Susret će se održati  21.12.2018 (petak) u 19,00 sati u župnoj  dvorani župe „Gospe van grada“. Voditelji su hagioasistenti – članovi zajednice Molitva i Riječ Šibenik Ulaz je slobodan!

pronađi više »
siječanj 2019
09siječanj

Hagioterapijske tribine u Samoboru

Srijedom u 20.00h održavaju se životne i ozdravljujuće hagioterapijske tribine u Samoboru. Lokacija održavanja: Sportska dvorana Samobor, Ulica A. Hebranga 26a Voditeljica: hagioasistentica i evangelizatorica Zrinka Šarić-Marinović.  

pronađi više »
16siječanj
Vodnikova 2, Zagreb,

Hagioterapijski susret – CDP, Zagreb

Srijedom u mjesecu siječnju u vremenu od 18.00-19.00h održavaju se hagioterapijski susreti s temom "Povjerenje - temelj života". Lokacija održavanja: Centar za duhovnu pomoć, Vodnikova 2/III, Zagreb Ulaz je slobodan!      

pronađi više »
16siječanj
Mostar (župa svetih Petra i Pavla), Franjevačka 1, Mostar Bosnia And HerzegowUa

Evangelizacijsko-hagioterapijski susret u Mostaru

U organizaciji Zajednice Molitva i Riječ (Hercegovina), srijedom u Mostaru održavaju se evangelizacijsko-hagioterapijski susreti s početkom u 18.30h. Mjesto održavanja: prostor franjevačkog samostana u Mostaru (dvorana pored zvonika). Voditelji: članovi ZMR - vjeroučiteljica Veronika Galić i Mario Tokić. Ulaz je slobodan!

pronađi više »
16siječanj

Radio emisija: “Gospodine, nauči nas vjerovati”

Srijedom u 21h na Hrvatskom katoličkom radiju, članovi Zajednice Molitva i Riječ vode emisiju "Gospodine, nauči nas vjerovati". Frekvencije HKR-a i program uživo (putem interneta) možete slušati putem sljedeće poveznice: http://www.hkr.hr/?sec=4&pid=31

pronađi više »
17siječanj
Ul. Valentina Vodnika 2, Ul. Valentina Vodnika 2, Zagreb

Hagioterapijski susreti za mlade (CDP)

Svakog četvrtka u trajanju od 18:30-19.30h u Centru za duhovnu pomoć u Zagrebu, Vodnikova 2, održavaju se hagioterapijski susreti za mlade osobe. Više informacija o ovim susretima možete pronaći na njihovoj internet stranici www.cdp.hr.  

pronađi više »
18siječanj
Šibenik – Župa Gospa van Grada, Ulica fra Stjepana Zlatovića 14
Šibenik,

HAGIOTERAPIJSKO EVANGELIZACIJSKI SUSRET – ŠIBENIK

   Zajednica Molitva i Riječ i Centar za hagioterapiju Šibenik organiziraju hagioterapijsko evangelizacijski susret pod nazivom ”Sreća za kojom tragaš ima svoje Lice i Ime”. Susret će se održati u župnoj dvorani Gospe van Grada s početkom u 19 sati. Voditelji su hagioasistenti članovi zajednice Molitva i Riječ Šibenik . Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

pronađi više »
+ Export Događaj