Loading Tribe Events

« Svi Tribe Events

  • Ovaj događaj je prošao.

Seminar Nove Evangelizacije Online

3 studenoga @ 19:30 - 5 studenoga @ 20:00

Free

Prijavnica za online Seminar nove evangelizacije pod geslom:
“Najveći među vama neka vam bude poslužitelj!” (Mt 23, 11-12)
Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije, voditelji su članovi ZMR, evangelizatori i hagioasistenti. Seminar će se održati od 3. do 5.11.2023., preko platforme Zoom (online).
Raspored je sljedeći:
Petak 19.30 – 21.30
Subota 15.00 – 18.00 i 19.00 – 21:00
Nedjelja 16.00 – 20.00 s pauzom
Link na prijavnicu:
https://forms.gle/R7B23GcNH4vF9F7MA

Preduvjeti za sudjelovanje na seminaru su:
pristup internetu i mogućnost instaliranja aplikacije Zoom na mobitel ili laptop (nakon isteka roka za prijavu na seminar putem email-a ćemo vam poslati detaljne tehničke upute). Radi plodonosnijeg sudjelovanja na seminaru poželjno je osigurati i prostor gdje možete biti u miru (sami) za vrijeme trajanja seminara.
Zbog povezanosti sadržaja potrebno je biti od početka do kraja seminara te interaktivno sudjelovati u seminaru (pripremite bilježnicu i olovku). Radi bolje mogućnosti sudjelovanja i međusobne interakcije, broj sudionika bit će ograničen. Prijave traju do četvrtka, 2.11. (23.00h) i nakon toga ćemo Vas na email obavijestiti o detaljima.
Sadržaj seminara, kao i cilj i struktura određeni su crkvenim dokumentima, a posebno dokumentom pape Pavla VI. “Evangelii nuntiandi”, zatim dokumentom pape Ivana Pavla II. “Catechesi tradendae”, “Ecclesia in Europa”, dokumentom hrvatskih biskupa ” Na svetost pozvani”(izd.HBK,2002.god.) te dokumentom i obrednikom “Inicijacija – red pristupa odraslih u kršćanstvo”. Bitan sadržaj evangelizacije nalazi se u posebnom priručniku, knjizi “Susret sa živim Bogom” prof.dr. Tomislava Ivančića.
Seminari omogućuju da se ponovo otkriju vlastiti kršćanski korijeni, dođe do iskustva susreta s Isusom Kristom, a to iskustvo donosi veliku promjenu života i snagu Duha Svetoga. Također, u evangelizaciji se naviješta, proglašava radosna vijest i pomaže Crkvi da bude svjedočka.
Ako budete imali pitanja možete nam se javiti na tehnika@zmr.hr. Božji blagoslov!
Neka iskustva s prošlih online seminara:
https://hagio.hr/…/bit-cete-mi-svjedoci-odrzani…/

Detalji

Početak:
3 studenoga @ 19:30
Kraj:
5 studenoga @ 20:00
Cijena:
Free
Događaj Category:
Događaj Tags:
,

Organizator

ZMR
Phone
00385 1 4817 505
E-mail
uprava@zmr.hr