Loading Events
  • This event has passed.

Seminar nove evangelizacije za mlade pod geslom: »Pođi za mnom!« (Mt 9, 9)

Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije za sve prijavljene u dobi do 40 godina. Voditelji su članovi ZMR, evangelizatori i hagioasistenti. Seminar će se održati od 26. do 28.3. 2021. online preko platforme Zoom.

Raspored je sljedeći:

Petak 19.00 – 21.30
Subota 09.00 – 12.00; 16.00 – 20.00
Nedjelja 16.00 – 19.00

Seminar je besplatan i otvoren za sve. Jedni preduvjeti za sudjelovanje na seminaru su: pristup internetu i mogućnost instaliranja aplikacije Zoom na mobitel ili laptop (nakon što se uspješno prijavite u mailu ćemo vam poslat detaljnije tehničke upute).
Radi plodonosnijeg sudjelovanja na seminaru poželjno je osigurati i prostor gdje možete biti u miru (sami) za vrijeme trajanja seminara.

Zbog povezanosti sadržaja potrebno je biti od početka do kraja seminara te interaktivno sudjelovati u seminaru (pripremite bilježnicu i olovku). Radi bolje mogućnosti sudjelovanja i međusobne interakcije, broj sudionika bit će ograničen. Prijave traju do četvrtka 25. ožujka (15h) i nakon toga u tijeku dana ćemo vas obavijestiti o statusu prijave, zato vas pozivamo da se prijavite na vrijeme. Ako imate dodatnih pitanja možete nam se javiti na tehnika@zmr.hr.

Prijava za seminar se nalazi na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/MBnEUpx7woworH6Y8

Sadržaj seminara, kao i cilj i struktura određeni su crkvenim dokumentima, a posebno dokumentom pape Pavla VI. “Evangelii nuntiandi”, zatim dokumentom pape Ivana Pavla II. “Catechesi tradendae”, “Ecclesia in Europa”, dokumentom hrvatskih biskupa ”Na svetost pozvani” (izd.HBK,2002.god.) te dokumentom i obrednikom “Inicijacija – red pristupa odraslih u kršćanstvo”. Bitan sadržaj evangelizacije nalazi se u posebnom priručniku, knjizi “Susret sa živim Bogom” prof.dr. Tomislava Ivančića.
Seminari omogućuju da se ponovo otkriju vlastiti kršćanski korijeni, dođe do iskustva susreta s Isusom Kristom, a to iskustvo donosi veliku promjenu života i snagu Duha Svetoga.

Neka iskustva s prošlih online seminara:

Održani seminari nove evangelizacije online

Start

ožujak 26 @ 19:00

End

ožujak 28 @ 19:00

Share this Event