Loading Events
  • This event has passed.

IV. Međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret

RASPORED SUSRETA – DOSTUPAN OVDJE

Obavještavamo Vas da će se od 27. do 30. kolovoza 2020. godine u Ulici don Petra Šimića 1, Zagreb (dvorana crkve Sveta Mati Slobode), u organizaciji Zajednice Molitva i Riječ, Matične vrhovne uprave, održati IV Međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret koji će voditi evangelizatori i mentori hagioasistenti.

Na SUSRET se pozivaju svi koji su zainteresirani za rad u evangelizaciji i  hagioterapiji, kao i svi oni koji žele podržati taj rad.

Susret se zbog epidemioloških prilika i restrikcija ovaj put neće simultano prevoditi na njemački, engleski,  talijanski i poljski jezik.

PRIJAVA

A) Uvjeti za sudjelovanje na susretu su sljedeći:

  1. Da je osoba psihofizički sposobna za rad u evangelizaciji i hagioterapiji
  2. Ima najmanje završenu srednju školu (SSS)
  3. Da je sudjelovala na seminarima, studijima, duhovnim vježbama koje je vodio prof.dr.Tomislav Ivančić ili se s karizmom upoznala iz profesorovih knjiga, snimljenih predavanja i ostalih njegovih izvora, odnosno preko djelovanja članova Zajednice Molitva i Riječ
  4. Motivirana za rad u evangelizaciji i  hagioterapiji
  5. Vodi zdrav moralan život
  6. Spremna nakon izobrazbe i formacije raditi kao evangelizator ili hagioasistent

B) Uz prijavu treba priložiti:

  1. Potvrdu o školskoj spremi (kopija svjedodžbe) za one koji sudjeluju prvi puta.
  2. Kratki životopis – prema gore navedenim uvjetima, navesti razlog zašto se želite osposobiti se za evangelizatora ili hagioasistenta (oni koje sudjeluju prvi puta)

Gore navedenu dokumentaciju uz prijavu ne trebaju priložiti: članovi ZMR, svećenici, redovnici i redovnice, te oni koji su tu dokumentaciju predali kod prijave za neki od prethodnih studija hagioterapije ili međunarodnih evangelizacijsko hagiot. susreta.

Molimo Vas  obavezno popunite Prijavnicu na tiskanici koja se nalazi na našoj web stranici (ako kliknete) ovdje!

Ukoliko ne dostavite original tiskanicu nećemo moći prihvatiti Vašu prijavu.

Za troškove organizacije Susreta prikupljat će se donacija u iznosu od 300,00 kuna, i 120,00 € (EUR) za polaznike iz EU i drugih kontinenata.

Donaciju možete uplatiti  na žiro račun broj (IBAN): HR7423400091110057682,

SWIFT (BIC): PBZGHR2X

Molimo Vas da OBAVEZNO navedete:
Ime i prezime,  Donacija za IV. međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret,  a potvrdu o uplati donesite na dan prijave na SUSRET (četvrtak 27. kolovoza 2020.)., koji će započeti u 16h. Prijem sudionika i akreditiranje bit će od 15h

Oni koji ne mogu ispuniti prijavnicu putem interneta neka dostave poštom.  Oni koji se prijavljuju prvi puta dokumentaciju, mogu poslati e-mailom: uprava@zmr.hr ili na adresu: Zajednica Molitva i Riječ, Horvaćanska cesta 21, 10000 Zagreb.

Prijave za Susret traju do 24. kolovoza.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti na tel.: 00385 1 4817 505, ili e-mail:uprava@zmr.hr

Start

kolovoz 27 @ 16:00

End

kolovoz 30 @ 12:00

Location

Crkva Sveta Mati Slobode
Ulica don Petra Šimića 1
Zagreb,

Share this Event