VII. MEĐUNARODNI EVANGELIZACIJSKI I HAGIOTERAPIJSKI SUSRET

Loading Tribe Events

« Svi Tribe Events

  • Ovaj događaj je prošao.

VII. MEĐUNARODNI EVANGELIZACIJSKI I HAGIOTERAPIJSKI SUSRET

5 srpnja @ 17:00 - 9 srpnja @ 17:00

€60

Obavještavamo Vas da će se od 05. do 09. srpnja 2023. godine u ulici Sveti Duh 31, Zagreb (dvorana crkve sv. Antuna Padovanskog), u organizaciji Zajednice Molitva i Riječ, Matične vrhovne uprave, održati VII. Međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret koji će voditi evangelizatori i mentori hagioasistenti.

Na SUSRET se pozivaju svi koji su zainteresirani za rad u evangelizaciji i hagioterapiji, kao i svi oni koji žele podržati taj rad.

SUSRET će se simultano prevoditi na njemački, engleski,  talijanski i poljski jezik a sudionici će moći pratiti putem interneta / Zoom aplikacije.

PRIJAVA

A) Uvjeti za sudjelovanje na SUSRETU su sljedeći:

  1. Da je osoba psihofizički sposobna za rad u evangelizaciji i hagioterapiji
  2. Ima najmanje završenu srednju školu (SSS)
  3. Da je sudjelovala na seminarima, studijima, duhovnim vježbama koje je vodio prof. dr. Tomislav Ivančić ili se s karizmom upoznala iz profesorovih knjiga, snimljenih predavanja i ostalih njegovih izvora, odnosno preko djelovanja članova Zajednice Molitva i Riječ
  4. Motivirana za rad u evangelizaciji i  hagioterapiji
  5. Vodi zdrav moralan život

B) Uz prijavu treba priložiti:

  1. Potvrdu o školskoj spremi (kopija svjedodžbe) za one koji sudjeluju prvi puta.
  2. Kratki životopis – prema gore navedenim uvjetima, navesti razlog zašto se želite osposobiti se za evangelizatora ili hagioasistenta (oni koje sudjeluju prvi puta)

Gore navedenu dokumentaciju uz prijavu ne trebaju priložiti: članovi ZMR, svećenici, redovnici i redovnice, te oni koji su tu dokumentaciju predali kod prijave za neki od prethodnih studija hagioterapije ili međunarodnih evangelizacijsko hagioterapijskih susreta.

Molimo Vas  obavezno popunite Prijavnicu na  tiskanici koja se nalazi na našoj web stranici (ako kliknete) ovdje!

Ukoliko ne dostavite original tiskanicu nećemo moći prihvatiti Vašu prijavu. Sudionici hrvatskog govornog područja moći će na SUSRETU sudjelovati u dvorani (ograničen broj osoba 150) ili putem interneta iz svojih domova. U prijavi navesti način sudjelovanja.

Za troškove organizacije Susreta prikupljat će se donacija  u iznosu od 60 € (Eura) za hrvatsko govorno područje, i 120,00 € (EUR) za polaznike iz EU i drugih kontinenata za koje će biti organizirano sudjelovanje putem interneta i slušanje SUSRETA na svom materinjem jeziku.

Donaciju možete uplatiti  na žiro račun broj (IBAN): HR7423400091110057682,

SWIFT (BIC): PBZGHR2X

Molimo Vas da OBAVEZNO navedete:
Ime i prezime,  Donacija za VII. Međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret,  a potvrdu o uplati donesite prilikom dolaska na SUSRET (srijeda 05. srpnja 2023. sudionici koji će pratiti SUSRET u dvorani imati će i  mogućnost uplatiti pri dolasku).

Oni koji ne mogu ispuniti prijavnicu putem interneta neka dostave poštom.  Oni koji se prijavljuju prvi puta dokumentaciju, mogu poslati e-mailom: uprava@zmr.hr ili na adresu: Zajednica Molitva i Riječ, Horvaćanska cesta 21, 10000 Zagreb.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti na tel.: 00385 1 4817 505, ili e-mail:uprava@zmr.hr

Detalji

Početak:
5 srpnja @ 17:00
Kraj:
9 srpnja @ 17:00
Cijena:
€60
Događaj Category:
Događaj Tags:

Organizator

ZMR
Phone
00385 1 4817 505
E-mail
uprava@zmr.hr

Lokacija

Župa Sveti Duh, Zagreb
Ul. Sveti Duh 31, Zagreb
Zagreb, Hrvatska 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Phone
+385 1 4817 505