VIII. LJETNI MEĐUNARODNI EVANGELIZACIJSKI I HAGIOTERAPIJSKI SUSRET

Loading Tribe Events

« Svi Tribe Events

VIII. LJETNI MEĐUNARODNI EVANGELIZACIJSKI I HAGIOTERAPIJSKI SUSRET

3 srpnja - 7 srpnja

VIII. MEĐUNARODNI EVANGELIZACIJSKI I HAGIOTERAPIJSKI SUSRET

Obavještavamo Vas da će se od 03. do 07. srpnja 2024. godine  u  Zagrebu, dvorana crkve Sv. Mati Slobode, ulica don Petra Šimića 1, u organizaciji Zajednice Molitva i Riječ, Matične vrhovne uprave, održati VIII. Međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret koji će voditi evangelizatori i mentori hagioasistenti.

Na SUSRET se pozivaju svi koji su zainteresirani za rad u evangelizaciji i  hagioterapiji, kao i svi oni koji žele podržati taj rad.

SUSRET će se simultano prevoditi na njemački, engleski,  talijanski, poljski i ukrajinski jezik a sudionici će moći pratiti i putem interneta / Zoom aplikacije.

PRIJAVA

A) Uvjeti za sudjelovanje na SUSRETU su sljedeći:

  1. Da je osoba psihofizički sposobna za rad u evangelizaciji i hagioterapiji
  2. Ima najmanje završenu srednju školu (SSS)
  3. Da je sudjelovala na seminarima, studijima, duhovnim vježbama koje je vodio prof. dr. Tomislav Ivančić ili se s karizmom upoznala iz profesorovih knjiga, snimljenih predavanja i ostalih njegovih izvora, odnosno preko djelovanja članova Zajednice Molitva i Riječ
  4. Motivirana za rad u evangelizaciji i  hagioterapiji
  5. Vodi zdrav moralan život


B) Uz prijavu treba priložiti:

  1. Potvrdu o školskoj spremi (kopija svjedodžbe) za one koji sudjeluju prvi puta.
  2. Kratki životopis – prema gore navedenim uvjetima, navesti razlog zašto se želite osposobiti se za evangelizatora ili hagioasistenta (oni koje sudjeluju prvi puta)

Gore navedenu dokumentaciju uz prijavu ne trebaju priložiti: članovi ZMR, svećenici, redovnici i redovnice, te oni koji su tu dokumentaciju predali kod prijave za neki od prethodnih studija hagioterapije ili međunarodnih evangelizacijsko hagioterapijskih susreta.

Molimo Vas  obavezno popunite Prijavnicu na  tiskanici koja se nalazi na našoj web stranici (ako kliknete) ovdje!

Ukoliko ne dostavite original tiskanicu nećemo moći prihvatiti Vašu prijavu. Sudionici će na SUSRETU moći sudjelovati u dvorani ili putem interneta iz svojih domova. U prijavi navesti način sudjelovanja.

Za troškove organizacije Susreta prikupljat će se donacija  u iznosu od 60 € (Eura) za hrvatsko govorno područje, i 120,00 € (EUR) za polaznike iz EU i drugih kontinenata za koje će biti organizirano sudjelovanje i putem interneta i slušanje SUSRETA na svom materinjem jeziku.

Donaciju možete uplatiti  na žiro račun broj (IBAN): HR7423400091110057682,

SWIFT (BIC): PBZGHR2X

Molimo Vas da OBAVEZNO navedete:
Ime i prezime Donacija za VIII. Međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret,  a potvrdu o uplati donesite prilikom dolaska na SUSRET (srijeda 03. srpnja 2024. sudionici koji će pratiti SUSRET u dvorani imati će i  mogućnost uplatiti pri dolasku).

Oni koji ne mogu ispuniti prijavnicu putem interneta neka dostave poštom.  Oni koji se prijavljuju prvi puta dokumentaciju, mogu poslati e-mailom: uprava@zmr.hr ili na adresu: Zajednica Molitva i Riječ, Horvaćanska cesta 21, 10000 Zagreb.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti na tel.: 00385 1 4817 505, ili e-mail:uprava@zmr.hr

 

Detalji

Početak:
3 srpnja
Kraj:
7 srpnja
Događaj Category:
Događaj Tags:
, , ,

Organizator

ZMR
Phone
00385 1 4817 505
E-mail
uprava@zmr.hr

Lokacija

Dvorana crkve Sv. Mati Slobode
ulica don Petra Šimića 1
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u