Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Past Events

Events List Navigation

listopad 2019
18listopad

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – IMOTSKI

 Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Idi s tom snagom u sebi i pobijedit ćeš”. Seminar će se održati u prostorima župe Sv. Franje u Imotskom. Voditelji seminara je teolog Marijan Presečki i hagioasistentica Zrinka Marinović Šarić. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava

Find out more »
18listopad

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – ŠIBENIK

 Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Bez mene ne možete učiniti ništa”. Seminar će se održati  u prostorima Katoličke osnovne škole (ul. Velimira Škorpika, Šibenik). Voditelj seminara je vjeroučitelj Ivica Lulić. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava

Find out more »
25listopad

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – CAVTAT

 Zajednica Molitva i Riječ organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Iz straha u povjerenje”. Seminar će se održati  u prostorima župe Svetog Nikole u Cavtatu (Svetog Nikole 2, Cavtat). Voditeljica seminara je teologinja i hagioasistentica Silva Vrdoljak. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava  

Find out more »
studeni 2019
22studeni

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – OSIJEK

Zajednica Molitva i Riječ Osijek organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije. Pod nazivom ”Što hoćeš da ti učinim?” Seminar će se održati u dvorani Zajednice Molitva i Riječ, Vodenička ulica 23a Osijek. Voditelji seminara su članovi Zajednice Molitva i Riječ. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

Find out more »
22studeni

Seminar nove evangelizacije – Mostar

Od 22.-24.11.2019.  Zajednica Molitva i Riječ u suradnji sa župom sv. Petra i Pavla (Mostar) organizira Seminar nove evangelizacije pod nazivom ''Iz straha u povjerenje". Seminar će se održati u crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru (dvorana ispod tornja). Voditelji seminara su članovi Zajednice Molitva i Riječ, vjeroučiteljica Veronika Galić, hagioasistentica i teologinja Silva Vrdoljak. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

Find out more »
29studeni

Evangelisationsseminar in München – Pasing

Evangelisationsseminar in München - Pasing (29.11. - 01.12.2019) Mehr Details hier: Flyer München 2019

Find out more »
29studeni

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – ZAGREB

Zajednica Molitva i Riječ Zagreb organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Ja sam Alfa i Omega ”. Voditelji su članovi ZMR Dominik Krasnić i Marina Peterlin. Seminar će se održati u prostorima  župe Tijela Kristova, Zemljakova 2, Novi Zagreb - Sopot. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

Find out more »
29studeni

SEMINAR NOVE EVENGELIZACIJE – BILJE

Katolička laička zajednica „MOLITVA i RIJEČ“ – Područna uprava Osijek, organizira trodnevni seminar nove evangelizacije za sve građane grada Osijeka i okolice. Zajednica „MOLITVA i RIJEČ“ iz Osijeka organizira trodnevni seminar nove evangelizacije za sve stanovnike Općine Bilje i baranjske okolice. Seminar će se održati od 29. studenog do 1. prosinca 2019. godine u Crkvi Bezgrešnog začeća BDM, Kralja Tomislava 1, Bilje s početkom: ➡Petak.......29.11.2019. U 19:00 sati ➡Subota.....30.11.2019. U 16:00 sati ➡Nedjelja.....1.12.2019. U 16:00 sati Stvoriteljevo pitanje: "Čovječe, gdje si?" (usp. Post 3,9) od pamtivijeka ostaje trajni spomen na životnu muku svakog od nas. Čovjek u grijehu skriva se od Stvoritelja, od ljudi, od samog sebe. Lijek za ovu trajnu čovjekovu bolest odvojenosti od svoga Bitka je Dobra vijest. Odakle dolazim? Kamo idem? Tko me satkao u krilu majčinu? Koji je smisao mog hoda zemljom? Želiš li zajedno s nama postaviti prava pitanja i, još važnije, naći prave odgovore? Želiš li dobiti priliku života koju Njegove raširene ruke nude, u neobjašnjivoj ljubavi grleći svijet? Dođi i vidi! Voditelji seminara su članovi Zajednice Molitva i Riječ iz Osijeka. Zbog sljedivosti bitnih sadržaja preporuča se sudjelovati na seminaru od početka do kraja te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava. Dobrodošli!

Find out more »
prosinac 2019
06prosinac

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – ZAGREB

Zajednica Molitva i Riječ Zagreb organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Ja sam svjetlo Svijeta”. Voditelji seminara su vjeroučitelj Ivica Lulić i mladi iz ZMR. Seminar će se održati u prostorima  župe Muke Isusove, Porečka 66, Vukomerec - Zagreb. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

Find out more »
+ Export Events