Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Past Events

Events List Navigation

veljača 2020
14veljača
Dvorana Vijenac, Kaptol ulica 29A, Zagreb

Seminar i Okrugli stol u Zagrebu

Od 14. do 16. veljače 2020., ZMR organizira Seminar nove evangelizacije i Okrugli stol u Zagrebu povodom obilježavanja 40 godina od održavanja prvog seminara na inicijativu kardinala Kuharića te povodom treće obljetnice od preminuća našeg utemeljitelja mons. Tomislava Ivančića. Ulaz je slobodan. Vidimo se u dvorani Vijenac (Kaptol 29a). Program je vidljiv na plakatu:

Find out more »
ožujak 2020
06ožujak
Župa sv. Barbare Zagreb, Vrapčanska ulica 165, Zagreb

Seminar nove evangelizacije – Zagreb

Zajednica Molitva i Riječ Zagreb organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod nazivom ”Kako do susreta sa živim Bogom ”. Voditelji su članovi ZMR Marijan Presečki i Zrinka Marinović Šarić . Seminar će se održati u dvorani župe sv. Barbare, Vrapčanska 165, Zagreb. Zbog povezanosti sadržaja preporučuje se biti od početka do kraja seminara te ponijeti olovku i bilježnicu. Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava.

Find out more »
11ožujak
Vodnikova 2, Zagreb,

Hagioterapijski susret – CDP, Zagreb

Srijedom u mjesecu ožujku u vremenu od 18.00-19.00h održavaju se hagioterapijski susreti s temom "Ja sam ono što mogu biti". Lokacija održavanja: Centar za duhovnu pomoć, Vodnikova 2/III, Zagreb Ulaz je slobodan.    

Find out more »
12ožujak
Ul. Valentina Vodnika 2, Ul. Valentina Vodnika 2, Zagreb

Hagioterapijski susreti za mlade (CDP)

Svakog četvrtka u trajanju od 18:30-19.30h u Centru za duhovnu pomoć u Zagrebu, Vodnikova 2, održavaju se hagioterapijski susreti za mlade osobe. Više informacija o ovim susretima možete pronaći na njihovoj internet stranici www.cdp.hr.

Find out more »
13ožujak
Mostar,

SEMINAR NOVE EVANGELIZACIJE – MOSTAR (ODGOĐENO)

Zbog novonastale situacije u vezi korona virusa i preporuka kriznog stožera Hercegovačko-neretvanske županije, planirani Seminar nove evangelizacije u Mostaru se odgađa. Bit ćete obaviješteni o novom terminu seminara. Pozivamo sve da se iskrena srca obratimo Onome koji je liječio svaku bolest i nemoć. "Hrabro samo!" rekao je Isus. Božji blagoslov i svako dobro!

Find out more »
13ožujak
Šibenik – Župa Gospa van Grada, Ulica fra Stjepana Zlatovića 14
Šibenik,

Evangelizacijsko – hagioterapijski susret u Šibeniku

Zajednica Molitva i Riječ Zagreb organizira evangelizacijsko - hagioterapijski susret pod nazivom ”Ne živi čovjek samo o kruhu ”. Voditelji su hagioasistenti - članovi zajednice Molitva i Riječ Šibenik. Susret će se održati u dvorani župe Gospe van grada, Fra Stjepana Zlatovića 14, Šibenik. Ulaz je slobodan.

Find out more »
svibanj 2020
08svibanj

Seminar nove evangelizacije: “Kako do susreta sa živim Bogom”

Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije. Voditelji su članovi ZMR, evangelizatori i hagioasistenti. Seminar će se održati od 8. do 10.5.2020., online preko platforme Zoom.   Raspored je sljedeći: Petak 19:30-21:30 Subota 15:00-17:00 i 19:30-21:30 Nedjelja 15:00-17:00 i 19:30-21:30   Seminar je besplatan i otvoren za sve. Jedni preduvjeti za sudjelovanje na seminaru su: pristup internetu i mogućnost instaliranja aplikacije Zoom na mobitel ili laptop (nakon što se uspješno prijavite u mailu ćemo vam poslat detaljnije tehničke upute). Radi plodonosnijeg sudjelovanja na seminaru poželjno je osigurati i prostor gdje možete biti u miru (sami) za vrijeme trajanja seminara.   Zbog povezanosti sadržaja potrebno je biti od početka do kraja seminara te interaktivno sudjelovati u seminaru (pripremite bilježnicu i olovku). Radi bolje mogućnosti sudjelovanja i međusobne interakcije, broj sudionika bit će ograničen. Prijave traju do četvrtka 7. svibnja (18h) i tada ćemo vas obavijestiti o statusu prijave, zato vas pozivamo da se prijavite na vrijeme. Ako imate dodatnih pitanja možete nam se javiti na tehnika@zmr.hr.   Prijava za seminar se nalazi na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/MSaPheDXHsJ4NZ56A   Sadržaj seminara, kao i cilj i struktura određeni su crkvenim dokumentima, a posebno dokumentom pape Pavla VI. “Evangelii nuntiandi”, zatim dokumentom pape Ivana Pavla II. “Catechesi tradendae”, “Ecclesia in Europa”, dokumentom hrvatskih biskupa ” Na svetost pozvani”(izd.HBK,2002.god.) te dokumentom i obrednikom “Inicijacija – red pristupa odraslih u kršćanstvo”. Bitan sadržaj evangelizacije nalazi se u posebnom priručniku, knjizi “Susret sa živim Bogom” prof.dr. Tomislava Ivančića. Seminari omogućuju da se ponovo otkriju vlastiti kršćanski korijeni, dođe do iskustva susreta s Isusom Kristom, a to iskustvo donosi veliku promjenu života i snagu Duha Svetoga. Također, u evangelizaciji se naviješta, proglašava radosna vijest i pomaže Crkvi da bude svjedočka.   Dodatne informacije o povijesti i cilju seminara možete pronaći na web stranici ZMR: http://zmr.hr/seminari-nove-evangelizacije/.

Find out more »
22svibanj

Seminar nove evangelizacije (online): “Bit ćete mi svjedoci” (Dj 1, 8)

Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) ponovno organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije (online). Voditelji su članovi ZMR, evangelizatori i hagioasistenti koji imaju mandat za djelovanje. Seminar će se održati od 22. do 24.5.2020., online preko platforme Zoom. Raspored je sljedeći: Petak 19:30-21:30 Subota 16-18 i 19:30-21:30 Nedjelja 16-18 i 19:30-21:30 Seminar je besplatan i otvoren za sve. Jedni preduvjeti za sudjelovanje na seminaru su: pristup internetu i mogućnost instaliranja aplikacije Zoom na mobitel ili laptop (nakon što se uspješno prijavite u mailu ćemo vam poslat detaljnije tehničke upute). Radi plodonosnijeg sudjelovanja na seminaru poželjno je osigurati i prostor gdje možete biti u miru (sami) za vrijeme trajanja seminara. Zbog povezanosti sadržaja potrebno je biti od početka do kraja seminara te interaktivno sudjelovati u seminaru (pripremite bilježnicu i olovku). Radi bolje mogućnosti sudjelovanja i međusobne interakcije, broj sudionika bit će ograničen. Prijave traju do četvrtka 21. svibnja (12h) i nakon toga ćemo vas obavijestiti o statusu prijave, zato vas pozivamo da se prijavite na vrijeme. Ako imate dodatnih pitanja možete nam se javiti na tehnika@zmr.hr. Prijava za seminar se nalazi na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/eaCXcSVHcbGkkrEU9 Sadržaj seminara, kao i cilj i struktura određeni su crkvenim dokumentima, a posebno dokumentom pape Pavla VI. “Evangelii nuntiandi”, zatim dokumentom pape Ivana Pavla II. “Catechesi tradendae”, “Ecclesia in Europa”, dokumentom hrvatskih biskupa ”Na svetost pozvani” (izd.HBK,2002.god.) te dokumentom i obrednikom “Inicijacija – red pristupa odraslih u kršćanstvo”. Bitan sadržaj evangelizacije nalazi se u posebnom priručniku, knjizi “Susret sa živim Bogom” prof.dr. Tomislava Ivančića. Seminari omogućuju da se ponovo otkriju vlastiti kršćanski korijeni, dođe do iskustva susreta s Isusom Kristom, a to iskustvo donosi veliku promjenu života i snagu Duha Svetoga. Također, u evangelizaciji se naviješta, proglašava radosna vijest i pomaže Crkvi da bude svjedočka. Dodatne informacije o povijesti i cilju seminara možete pronaći na stranici: http://zmr.hr/seminari-nove-evangelizacije/ Neka…

Find out more »
kolovoz 2020
27kolovoz
Crkva Sveta Mati Slobode, Ulica don Petra Šimića 1
Zagreb,

IV. Međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret

RASPORED SUSRETA - DOSTUPAN OVDJE Obavještavamo Vas da će se od 27. do 30. kolovoza 2020. godine u Ulici don Petra Šimića 1, Zagreb (dvorana crkve Sveta Mati Slobode), u organizaciji Zajednice Molitva i Riječ, Matične vrhovne uprave, održati IV Međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret koji će voditi evangelizatori i mentori hagioasistenti. Na SUSRET se pozivaju svi koji su zainteresirani za rad u evangelizaciji i  hagioterapiji, kao i svi oni koji žele podržati taj rad. Susret se zbog epidemioloških prilika i restrikcija ovaj put neće simultano prevoditi na njemački, engleski,  talijanski i poljski jezik. PRIJAVA A) Uvjeti za sudjelovanje na susretu su sljedeći: Da je osoba psihofizički sposobna za rad u evangelizaciji i hagioterapiji Ima najmanje završenu srednju školu (SSS) Da je sudjelovala na seminarima, studijima, duhovnim vježbama koje je vodio prof.dr.Tomislav Ivančić ili se s karizmom upoznala iz profesorovih knjiga, snimljenih predavanja i ostalih njegovih izvora, odnosno preko djelovanja članova Zajednice Molitva i Riječ Motivirana za rad u evangelizaciji i  hagioterapiji Vodi zdrav moralan život Spremna nakon izobrazbe i formacije raditi kao evangelizator ili hagioasistent B) Uz prijavu treba priložiti: Potvrdu o školskoj spremi (kopija svjedodžbe) za one koji sudjeluju prvi puta. Kratki životopis – prema gore navedenim uvjetima, navesti razlog zašto se želite osposobiti se za evangelizatora ili hagioasistenta (oni koje sudjeluju prvi puta) Gore navedenu dokumentaciju uz prijavu ne trebaju priložiti: članovi ZMR, svećenici, redovnici i redovnice, te oni koji su tu dokumentaciju predali kod prijave za neki od prethodnih studija hagioterapije ili međunarodnih evangelizacijsko hagiot. susreta. Molimo Vas  obavezno popunite Prijavnicu na tiskanici koja se nalazi na našoj web stranici (ako kliknete) ovdje! Ukoliko ne dostavite original tiskanicu nećemo moći prihvatiti Vašu prijavu. Za troškove organizacije Susreta prikupljat će se donacija u iznosu od 300,00 kuna, i 120,00 € (EUR) za polaznike iz EU i drugih kontinenata. Donaciju možete uplatiti  na žiro račun broj (IBAN): HR7423400091110057682, SWIFT (BIC): PBZGHR2X…

Find out more »
studeni 2020
04studeni
Mostar (župa svetih Petra i Pavla), Franjevačka 1, Mostar Bosnia And HerzegowUa

ONLINE: Evangelizacijsko-hagioterapijski susreti u Mostaru

U srijedu 04. studenoga, "evangelizacijsko-hagioterapijski susret u Mostaru" održat će se ONLINE putem ZOOM platforme. Za sudjelovanje na susretu potrebno je ispuniti kratku formu do 17h (4. studenog). Ostale upute ćete dobiti na emailu. Prijavnica je dostupna ovdje: https://forms.gle/ERtCvMvvj5JLBHVaA   Božji blagoslov i svako dobro!

Find out more »
+ Export Events