Postani i ti jedan od autora knjige o prof. dr. Tomislavu Ivančiću

Postani i ti jedan od autora knjige o prof. dr. Tomislavu Ivančiću

             „Oni koji siju u suzama, žanju u pjesmi“ (126. psalam)

                                                                                 (mladomisnički moto našeg Prezbija)

 

              In memoriam prof.dr.Tomislavu Ivančiću

 Dragi prijatelju/ice,

mnogi su već pisali i govorili o tomu kako su u životu pronašli spas iz besmisla, paničnog straha, depresije, krivnje, ovisnosti ili neke druge nemoći, i to zahvaljujući prof.dr.Tomislavu Ivančiću.  Neki su bili na njegovim seminarima za novu evangelizaciju, drugi su dolazili na predavanja poput onih u Kinoteci ili na studij iz hagioterapije, a neki ga nikad nisu vidjeli uživo, pa ipak zahvaljuju za njega  jer su se promijenili slušajući emisije na HKR-u, neki zvučni zapis ili čitajući njegove knjige.

Jesi li i ti jedan od njih?

Imaš li npr. iskustvo susreta sa živim Bogom?  Šefom, kako je znao reći prof. Ivančić, svjedočeći tako prisnost i prijateljstvo s Njim još od 03. kolovoza 1975. godine. Brojni su životi osvijetljeni i spašeni u Hrvatskoj i svijetu zahvaljujući tom iskustvu.

Što se u tvom životu promijenilo?  Napiši jer mnogi još uvijek „ šutke ili u kriku“  traže Isusa iz Nazareta!  Napiši i postani tako i ti jedan od autora knjige In memoriam prof. dr. Tomislavu Ivančiću. 

Napiši kako je tvoj život izgledao, što te mučilo, kako si susreo (čuo)  prof. Ivančića, što te privuklo i promijenilo tvoj život? Kako on danas izgleda?

Možda baš tvoje iskustvo osvijetli život onima što danas traže spas…Vjeruješ li to?

Iskustvo možeš poslati na email: urednica@hagio.hr do 20.12.2017.
Nadamo se da će knjiga biti objavljenja povodom prve godišnjice preminuća prof. Tomislava Ivančića, 17.02.2018.

share