Podržite nas – kupnja prostora za djelovanje ZMR i Zaklade dr. Tomislav Ivančić

Podržite nas - kupnja prostora za djelovanje ZMR i Zaklade dr. Tomislav Ivančić

Dragi prijatelji i podupiratelji prof. dr. Tomislava Ivančića!

Tri godine nakon smrti poštovanog prof. dr. Tomislava Ivančića Zaklada HGT dr. T. Ivančić (Zaklada) odlučila se za projekt kupnje vlastitog prostora koji će biti administrativno središte u kojem će se odvijati strateške i operativne aktivnosti Zaklade, Matične vrhovne uprave Zajednice Molitva i Riječ, Područne zajednice ZMR Zagreb i Centra za bolji svijet Zagreb.

Prostor se nalazi u Zagrebu na adresi Horvaćanska 21, prizemlje, veličine 70 m 2 , čija je cijena 73.000 Eura, odnosno 550.000,00 kn, omogućuje okupljanje do 40 osoba. Predmetni prostor kupujemo sredstvima dosadašnjih donacija koje je prikupljala Zaklada, te sredstvima ostavštine prof. dr. Tomislava Ivančića, našeg Utemeljitelja, s time da nam to nije dostatan iznos za kupnju nekretnine.

Useljenje je planirano za 01. ožujka 2020.g. Na lokaciji uz kupljeni prostor nalazi se identičan prostor (70 m 2 ) koji bi nama u skoroj budućnosti bio dragocjen, jer pruža mogućnost spajanja prostora u jedan veći, koji bi bio jedna cjelina, prostor za vikend seminare, tjedni program (tribine, evangelizacijsko hagioterapijske susrete, promocije). Za taj projekt trebamo vašu konkretnu pomoć.

Budući da je Zaklada naša logistička podrška, osnovana da bi omogućila evangelizacijsko i hagioterapijsko djelovanje Zajednice Molitva i Riječ kao i ostale aktivnosti predviđene Statutom Zaklade, Vašu donaciju za Dom zakladnika, kao znak potpore i zahvalnosti za nastavak i stvaranje uvjeta za djelovanje Zajednice Molitva i Riječ, možete uplatiti na račun Zaklade. (Informacije za uplatu se nalaze na kraju teksta)

Zahvaljujemo što svojim darom omogućujete da Zajednica Molitva i Riječ ima vlastiti prostor i podupirete njeno djelovanje koje je utemeljio prof. dr. Tomislav Ivančić. Naš jedini interes je pomoći čovjeku pronaći smisao, osobno i egzistencijalno susresti Isusa Krista i doći do moralnog i duhovnog zdravlja.

Zahvaljujemo za Vaše odricanje i velikodušnost kao znak potpore i zahvalnosti za dosadašnje djelovanje Zajednice Molitva i Riječ.

Svako dobro i obilje Božjeg blagoslova!

Predsjednik MVU Zajednice Molitva i Riječ, Ivica Lulić

Predsjednik uprave Zaklade HGT dr. T. Ivančić, Franjo Bašić

Predsjednik Područne Zajednice ZMR Zagreb, Marijan Presečki


INFORMACIJE ZA UPLATU

Platitelj: Ime, prezime, adresa, poštanski broj i mjesto uplatitelja
Primatelj: Zaklada HGTI, Kaptol 13, Zagreb

IBAN: HR2323400091110457949 kod Privredne banke Zagreb
Poziv na broj odobrenja: OIB uplatitelja
Svrha uplate: donacija za Dom zakladnika

Devizni račun:

HR23 2340 0091 1104 5794 9
PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.
10000 Zagreb, Račkoga 6, Croatia
SWIFT CODE: PBZGHR2X
Svrha uplate: donacija za Dom zakladnika

 

share