Projekt: Otkup izdavačkih prava – podržite nas

Projekt: Otkup izdavačkih prava - podržite nas

U svojoj djelatnosti Zaklada ZTI ima izdavačku i promidžbenu djelatnost. Koja se trenutačno ostvaruje kroz Hagio.hr časopis i portal. Već smo vas obavijestili kako razmišljamo o proširenju naše izdavačke djelatnosti i otkupu izdavačkih prava od Teovizije te izdavanju profesorovih knjiga.

Pregovori s Teovizijom još uvijek traju. Analize koje smo napravili pokazuju da nemamo dovoljno sredstava kako bismo započeli s otkupom prava. Provođenjem anketa i istraživanjem tržišta pokazalo se da postoji velika potreba i želja za profesorovim knjigama, a porazno je da sedamdeset posto profesorovih knjiga trenutačno nema uopće u ponudi.

Kroz anketni upitnik dobili smo poticajne odgovore i potporu da se krene s kupnjom prava. Budući da želimo očuvati i proširiti profesorovo djelo i riječ, i zbog svih ranije navedenih razloga, odlučili smo se upustiti u projekt: “Uključi se da pisana riječ Tomislava Ivančića i dalje živi”.

Račun za otkup prava za knjige Tomislava Ivančiča – projekt:  “Uključi se da pisana riječ Tomislava Ivančića i dalje živi”.

IBAN: HR87 2340 0091 5110 9618 8

PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.

10000 Zagreb, Račkoga 6, Croatia

SWIFT CODE: PBZGHR2X (za inozemne uplate)

share