Uskrsna čestitka Matične vrhovne uprave ZMR-a

Uskrsna čestitka Matične vrhovne uprave ZMR-a

Poštovani članovi Zajednice Molitva i Riječ, dragi prijatelji Zajednice, pratitelji, suradnici,

Veliki tjedan ne govori samo o Isusu Kristu i onomu što je on učinio, već je to poziv da se isti dogodi i u tvome životu. Osloboditi se ljudskih obzira i pokazati uistinu svijetu tko si ti, prihvatiti u potpunosti Božju volju, poziv na koji te on zove, umrijeti sebi, svakom svome mrmljanju, sebičnosti, grijehu i negativnosti. Preobraziti tuđu negativnost opraštanjem i dobrotom u vrhunsko djelo. Ući u tišinu nakon smrti i čekati da ti Gospodin kao i ženama izađe u susret i pokaže ti da ništa nije bilo uzalud. Da svaki napor i muka koji su te zaustavljali imaju smisao. Da trebaš ići do kraja na putu kojim si pozvan, a ne polovično. Da ne trebaš čekati tuđe naloge, nego sam dopustiti Duhu da ti pokaže prostor u svom pozivu gdje možeš biti aktivan i zaživjeti Pravilo koje je napisao Utemeljitelj!

I na kraju tvog puta da s Isusom Kristom uskrsneš jer upravo si ti u njemu uskrsnuo! Koliko li ljepote u tome. Sretnog li dana pobjede i trijumfa!
Samo se koracima kojim te on poziva svrhovito i za druge živi. Samo se na Stvoritelja isplati osloniti. Lijepo je biti čovjek samo zato jer je Isus iz Nazareta uskrsnuo.
Neka Vas sve vodi snaga Duha Svetoga kojeg je on poslao i dao nam mogućnost da snaga Uskrsa bude djelatna u našem životu.

U ime Matične vrhovne uprave ZMR želimo vama i vašim obiteljima blagoslovljen i radostan Uskrs. Aleluja!

Ravnatelj i zamjenik Matične vrhovne uprave ZMR,
Ivica Lulić i Mario Tokić

share